Intel a falsificat o demonstratie cu noile procesoare Ivy Bridge

Scris de

Intel isi pune mari sperante in ultrabook-uri, noua categorie inventata de gigantul semiconductorilor pentru a impulsiona vanzarile de PC-uri.

Ca atare, colosul a inceput o campanie agresiva de promovare a noii gaselnite, pe langa adaugarea de noi caracteristici in viitoarea generatie, precum ecran tactil, comenzi vocale – ca Siri de pe iPhone 4S, tehnologie NFC, control prin gesturi si securitate avansata.
Ei bine, vicepresedintele Intel Mooley Eden a prezentat pe scena de la CES un demo cu viitoarele procesoare Ivy Bridge de pe laptopurile super-subtiri.
La acel moment parea ca Eden joaca live jocul, insa Bright Side of News a observat ca, de fapt, era un filmulet rulat din VLC media player.

Asta cu atat mai mult cu cat executivul de la Intel a glumit la un moment dat ca el “conduce” fara o mana, apoi fara maini…

Sursa: Engadget
Sursa foto: Cult of Mac

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Si daca stam sa ne gandim mai bine, inainte de asta Nokia se tot lauda ca Symbian poate face orice e in stare iPhone. Si tot fara sa se bazeze pe nimic. Dar hei, asta se intampla si la case mai mari: Apple a fost data in judecata pe motiv ca Siri nu functioneaza ca-n reclame, in vreme ce Intel si-a falsificat o demonstratie de procesoare Ivy Bridge… […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.