Gadgeturile cu Windows 8 vor avea acces la cele 400.000 de aplicatii Android

Scris de

Daca aveati de gand sa va cumparati o tableta cu Windows 8 dar va temeti ca nu exista destule aplicatii pentru a face util gadgetul, stati linistiti.

BlueStacks si-a extins oferta sa, integrand cele 400.000 de aplicatii din Android Market cu sistemul de operare Windows 8, prin intermediul App Player.
Ultima “incarnare” a acestuia suporta atat desktopul standard cat si interfata Metro UI, astfel ca utilizatorii viitoarei platforme dezvoltate de Microsoft vor putea rula aproape orice program sau joc din gradina rivalei Google. BlueStacks a facut la CES o demonstratie a “magiei” dezvoltate de noua unealta de virtualizare pe un ultrabook.

Programul va fi disponibil din martie, cand compania taiwaneza InHon va lansa primul sau ultrabook care va veni cu App Player preinstalat.

Microsoft are sansa de a realiza primul ecositem cu adevarat integrat, care sa ruleze aceleasi aplicatii ca si pe un PC, si o tableta dar si un smartphone, fara a mai fi nevoie de cheltuieli suplimentare inutile pentru a putea avea acces la aceleasi functii…

Asteptam primul telefon cu Windows 8 si procesor quad-core.

Sursa: Engadget
Sursa foto: top10tablets.blogspot.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] tot datorita procesoarelor Intel, drumul invers nu ar trebui sa fie ultra-greu. In plus, exista si Blue Stacks, care asigura portari de […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.