Intel Inside: telefonul ZTE Grand X IN, cu procesor Atom Z2460

Scris de

Dupa ce a lansat deja modelul Orange San Diego/Santa Clara, Intel progreseaza in domeniul mobil. “Chipzilla” are acum un nou motiv de bucurie: ZTE a anuntat primul sau smartphone Android cu procesor Intel.

Numit Grand X IN, acesta inlocuieste precedentul cip dual-core Nvidia Tegra 2 pentru un Intel Atom Z2460 cu un singur nucleu care ticaie la 1,6 GHz. Pe dinafara telefonul arata exact ca si precedentul model, inclusiv cele patru butoane de jos. Si asta desi sub capota ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Restul de specificatii sunt asa: ecran de 4,3 inci cu rezolutie 960 x 540, 1 GB de memorie RAM, camera de 8 megapixeli in spate, alta VGA in fata, transmisie HSPA+ si WiFi, alaturi de GPS si NFC la conectivitate. Mai este prezent sunet Dolby Mobile iar bateria este de 1.650 mAh, indeajuns pentru a tine 26 de ore.

Va fi disponibil in septembrie sau octombrie, in functie de tara. Pretul inca nu se stie.

Sursa: Into Mobile
Sursa foto: ZD Net

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. DVL_rafe says:

    Deci in primul rand informati-va mai bine , z2460 este dual core de 1.6 ghz , sper ca antutu benchmark sa va rezolve problema asta si sa va convingeti

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.