Ironic: ecranul albastru isi face aparitia pe noul iPhone 5S

Scris de

Doamnelor si domnilor, Apple este noul Microsoft, iar sistemul de operare iOS 7 este noul Windows Millenium.
Si daca nu va vine sa credeti, trebuie sa va puneti in pielea posesorilor noului iPhone 5S, care au inceput recent sa raporteze aparitia ecranului albastru si a restarturilor pe noua jucarie high-tech.

Mai precis, este vorba de un bug care afecteaza utilizatorii suitei iWork, pe care Apple o livreaza acum gratis cu fiecare iPhone 5S vandut. Apple incearca prin iWork sa contracareze preventiv Microsoft Office, despre care gigantul software a anuntat ca va fi disponibila atat pe iOS, cat si pe Android.

Ei bine, Apple tocmai ce a lansat iOS 7.0.2 , care repara bug-urile de securitate ce permit deblocarea dispozitivului, insa ecranele albastre au ramas intacte la locul lor.

Deja problema umple forumurile Apple, iar mai multi utilizatori au ales Twitter pentru a-si exprima frustrarea.

La cum arata lucrurile, Apple se afunda tot mai mult in privinta softurilor si serviciilor web livrate dupa disparitia co-fondatorului Steve Jobs, pe langa dezastrul numit Apple Maps si caderea temporara a utilitatilor pentru dezvoltatori, intrand acum pe inventar si aceasta problema… Ca sa nu mai zic de Ping

Sursa: The Verge
Sursa foto: Trusted Reviews

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.