Jocurile si dispozitivele mobile

Scris de

bingoOdata cu dezvoltarea unor dispozitive mobile mai mici, mai rapide si mai inteligente, nevoile tuturor incep sa fie indeplinite atunci cand vine vorba de gadgeturi portabile. Nu mai trimitem doar smsuri si dam telefoane. In schimb ne jucam, socializam, facem fotografii si avem conversatii video cu cei dragi.

Exista si cei care folosesc mobilele in transportul in comun sau la sala. Cei care fac naveta prefera jocuri ca Angry Birds sau Plants Vs Zombies. Jocuri simple, care necesita putin efort intelectual si sunt relativ rapid de jucat. Sunt si jocuri de tip cazino, ideale pentru cei care vor sa incerce sa castige bani in timp ce sunt blocati in trafic. Un astfel de exemplu este mFortune Mobile Bingo. Un serviciu de bingo disponibil pe orice dispozitiv, care are un bonus initial de 5 lire sterline, plus un bonus de 100% din prima suma investita.

Jucatorii prefera in general dispozitive cu sistem de operare Android, pentru ca sunt mai rezistente si mai ieftine comparate cu telefoanele iPhone si ofera posibilitatea unor sloturi de memorie suplimentare, cu si mai mult spatiu pentru jocuri.

Revenind la cei care folosesc mobilele la sala, cativa dintre acestia sunt multumiti sa asculte muzica in timp ce se uita la peretele din fata. Dar pentru majoritatea, factorul de distragere tinde sa fie un joc, ori unul de consola, ori unul de mobil cu afisaj pe televizor. Jocuri de genul Clash of Clans, unde misiunile dureaza anumite perioade de timp pana sunt completate, sunt perfecte, pentru ca poti sa faci cateva ture pe banda de alergat sau cateva serii de ridicat greutati pana cand acestea sunt gata.

Pentru cei care vor totusi un iPhone, exista jocuri ca Bingo Diamond, disponibil cu un bonus de 15 lire pentru acestia. Indiferent de cum iti petreci timpul, probabil ca exista undeva dispozitivul perfect pentru tine. Pentru a afla mai multe despre jocurile de tip bingo puteti vizita siteuri de genul www.bingoonmobile.co.uk. Iar cu noile progrese pe care le face tehnologia constant, este foarte posibil ca in viitor sa fie si mai multe feluri de a-ti petrece timpul cu un dispozitiv mobil.

Autor: Ben Dunn

Sursa: Renne
Sursa foto: Bingo on Mobile

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.