Lamborghini va lansa telefoane si tablete de lux in Rusia

Scris de

De parca Blackberry Porsche, Samsung Armani sau Vertu nu sunt de ajuns pentru cei care cauta telefoane cu pret exorbitant si rezonanta, Lamborghini este aici ca sa va convinga in stil italian.

Site-ul Mail.ru a pus mana pe o serie de fotografii infatisand intreaga linie de dispozitive. Aceasta include doua telefoane simple placate cu aur, o tableta si un smartphone Android. Lansarea gadgeturilor este asteptata pentru luna august.

Smartphone-ul TL700 este confectionat din metal si piele de crocodil, la care se adauga sticla din safir pentru protectia ecranului. Modelul vine cu Android 2.3, are un display de 3,7 inci cu rezolutie 800 x 480 si o camera de 5 megapixeli. Pretul: 90.000 de ruble, ceea ce inseamna vreo 2.750 de dolari.

Concomitent, tableta  L2800 tenteaza oligarhii rusi cu un ecran de 9,7 inci, exact cat are si iPad. Rezolutia este de 1024 x768, forta bruta este asigurata de un procesor de 1,2 GHz, care lucreaza concomitent cu 512 MB de memorie RAM. Pretul: 75.000 de ruble, adica 2.300 dolari. Este promis si un update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Nu se stie daca produsele vor ajunge si in alte state in afara Rusiei. Dar banuiesc ca vom gasi niste copii de mana a treia prin complexul Europa…

Sursa: The Verge
Sursa foto: The Verge

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.