Mark Zuckerberg omoara capre

Scris de

Soc si groaza! Desi e aproape vegetarian, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, omoara capre. Si porci, gaini si homari.

Zuckerberg a spus revistei Fortune ca are o “provocare personala”: el planuieste sa omoare capre, porci si pui pentru a le manca. S-ar putea ca puii sa gaseasca treaba asta drept o provocare mai mare, aceea de a sta in viata. Printre victimele sale de pana acum se numara un homar, pe care l-a fiert pana la moarte.
Acuma, daca vi se pare sfasietor de trist, ei bine, v-ati inselat. Zuckerberg este chiar pasnic, vegetarian iar cand incearca si ceva carne el mananca doar diverse animale pe care le omoara singur cu mana lui.
In data de 4 mai el a posta pe propriul wall de pe Facebook: “tocmai am omorat un porc si o capra”, ceea ce a dus la o avalansa de comentarii, emotie si chiar dezgust.
“Cred ca multi oameni uita ca o fiinta vie trebuie sa mora pentru ca tu sa mananci carne, asa ca scopul meu se invarte in jurul faptului ca nu trebuie sa uit asta si sa multumesc pentru ceea ce am”, a spus el.

“Nu am nicio problema cu ceea ce aleg oamenii sa manance, dar cred ca ei ar trebui sa isi ia responsabilitatea si sa multumeasca pentru ceea ce mananca, decat sa incerce sa ignore de unde vine”, mai spune co-fondatorul Facebook.

Viziunea lui Zuckerberg in privinta dietei e asemanatoare unor forme de Buddhism si a Locavorismului – o miscare ce incearca trezirea interesului pentru sustenabilitate si eco-constientizare.

Pacat ca nu traieste in Romania, pun pariu ca i-ar fi placut asainarea si parlirea porcului, soriciul proaspat si drobul de miel proaspat macelarit!

Sursa: TG Daily
Sursa foto: TG Daily

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.