Mark Zuckerberg vrea sa le permita copiilor sub 13 ani accesul la Facebook

Scris de

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat ca doreste sa le permita copiilor sub 13 sa devina membri ai site-ului de socializare. Zuckerberg a explicat ca tinerii au de castigat fiind utilizatori ai Facebook si ca are de gand sa se implice in schimbarea legislatiei actuale.

Mark Zuckerberg a declarat in cadrul unui summit pe tema inovatiilor in educatie ca este un sustinator al deschiderii mai largi a internetului catre tineri astfel incat si copiii sub 13 ani sa aiba posibilitatea de a deveni membri ai site-urilor de socializare. El a mai spus ca prin accesul la Facebook cei mici vor avea sansa de a interactiona cu lumea reala si astfel vor fi pregatiti pentru societate.

”Educatia este in mod sigur cel mai important element care va avea impact pe termen lung in economie. Din cauza acestor restrictii de pe internet nici macar nu am inceput procesul de educare”, a declarat miliardarul. El a adaugat ca este important sa se faca un efort pentru schimbarea legislatiei astfel incat copiii sub 13 ani sa fie protejati pe internet. ”Trebuie sa ne luam o serie de masuri de precautie pentru a fi siguri ca cei mici vor fi in siguranta”.

Un alt reprezentant al Facebook a declarat in cadrul summitului ca desi exista restrictii cu privire la varsta ele pot fi usor incalcate de catre cei mici prin faptul ca ei pot minti, ascunzandu-si varsta reala.

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: Daily Mail

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.