Retete ieftine studentesti: mazare cu salam

Scris de

Cum am vazut ca in seara asta “bunatatile” studentiei au avut un succes nemaiintalnit, m-am decis sa impartasesc din intelepciunea adunata in cei patru ani de deliciu intelectual. La final va veti alege cu o masa satioasa si ieftina pentru doua persoane.

Asadar, se toaca o jumatate de salam si se pune la tigaie impreuna cu doua legaturi de ceapa verde facuta bucati, sau doua cepe daca luati la kilogram si prindeti recolta de anul trecut. Se caleste bine, dupa care se adauga mazarea, in prealabil scursa de zeama proprie.

In final, se adauga vreo jumatate de borcan de bulion si condimente dupa gust. In functie de boemie si sofisticare puteti adauga usturoi la sos sau oregano pe deasupra. Prepararea nu dureaza decat vreo 15 minute iar la final puteti sa infulecati si sa va prefaceti ca e bun. Uleiul il “imprumutati” de la colegul de camera sau prietena lui.

Ingrediente:
O cutie mare de mazare – 6 lei
Un borcan de bulion – 5 lei
Un salam – 12 lei
Doua legaturi de ceapa – 2 lei

Total – 25 de lei

Va dorim pofta-n gura si o criza usoara!

Sursa: RENNE
Sursa foto: www.faltufun.com/

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.