Microsoft dezvaluie noul sau logo minimalist

Scris de

LogoDupa 25 de ani, Microsoft si-a schimbat in sfarsit logo-ul. Noul logo, cu un iz de Helvetica, reafirma obiectivele companiei de a unifica experienta utilizatorilor in toate produsele principale. Se pare ca batranul Microsoft, despre care se spune ca a ramas in urma companiilor Apple si Google, nu se va lasa doborat fara lupta.

E nevoie de mult curaj pentru a incerca inovatii la Microsoft, si vom vedea multe lucruri noi in cursul acestui an. Windows 8 este un sistem de operare complet regandit fata de predecesoarele sale. Urmeaza sa fie lansate de asemenea noua tableta Surface, restructuratul Windows Phone 8, o noua versiune de Office si un nou update software pentru Xbox 360.

Toate aceste produse reprezinta noul Microsoft. Un Microsoft mai prietenos si mai “cool”, ce va da tonul companiei in incercarile sale de a-si reindrepta atentia catre design si inovatie.

Jeffrey Meisner, scriitor al Blogului Oficial Microsoft, explica noul logo. “Logo-ul are doua componente: logotipul si simbolul. Pentru logotip, am folosit fontul Segoe, utilizat si in alte produse de-ale noastre, dar si pentru comunicarile de marketing. Simbolul este important intr-o lume a dinamicii digitale. Patratelele colorate ale simbolului au rolul de a exprima portofoliul de produse divers al companiei.”

Sursa: Dvice
Sursa foto: Entrepreneur

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.