“Mini”-petrecere: Apple va prezenta un Mac mini si un MacBook Pro Retina de 13 inci

Scris de

Apple se pregateste de o “mini”-petrecere pe 23 octombrie: pe langa lansarea mult-mediatizatei tablete iPad Mini, pe teava se afla si o noua generatie de Mac Mini, dar si un MacBook Pro de 13 inci cu ecran Retina. Si un nou iMac de forma unei picaturi de apa.

Astfel, Mac Mini va veni in trei variante, dintre care doua vor avea diferite procesoareĀ Intel, in vreme ce a treia va rula OS X Server, scrie SlashGear. Noile modele vor fi disponibile imediat. In privinta specificatiilor, sunt asteptate ultimele generatii de procesoare Intel Core, hard-disk de capacitate mai mare, grafica mai buna si mai multe porturi, inclusiv USB 3.0 si conectivitate Thunderbolt pentru transfer de date la viteze mari.

Pe de alta parte, la acelasi eveniment va fi prezentat si o varianta mai mica a MacBook Pro cu ecran Retina. Acesta va avea ecran de 13 inci, spre deosebire de cei 15 inci de pe modelul care a debutat in iunie. Noul laptop va avea acelasi gen de carcasa subtire, stocarea va fi numai pe memorie Flash iar rezolutia va fi de 2.560 x 1.600, apropiata de cei 2.880 x 1.800, potrivit unor surse familiare cu planurile Apple, citate de AllThingsDigital.

Drept bonus va fi dezvelita si o noua generatie pentru iMac. MacRumors scrie ca pe un site chinezesc a aparut placa de baza a noului dispozitiv. Noul iMac ar avea un desgin complet schimbat, calculatorul urmand a avea forma unei picaturi de apa. De asemenea, va fi foarte subtire. Potrivit zvonurilor, primul care va aparea pe piata va fi modelul de 21,5 inci, urmat de cel de 27 inci.

Sursa: TechDigest
Sursa foto: Pocket Lint

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.