Noul iPhone va fi subtire dar durabil

Scris de

iPhoneUrmatorul iPhone va fi lansat in doar o luna. Si totusi, daca ar fi sa luam in calcul toate zvonurile, am putea spune ca stiam deja cam totul despre nou iPhone.. inca dinainte sa fie anuntat de Apple. Insa un lucru pe care probabil nu il stiati inca este ca noul iPhone va fi foarte subtire.

Cei de la Apple.pro si SharpDaily au aflat una si alta despre partile iPhone-ului si s-au decis sa se puna pe masurat. Astfel aflam ca noul iPhone va avea 7,6mm grosime, mai putin decat cei 9,3mm ai iPhone 4S. Destul de subtire si nu asa durabil.

Asta daca nu luam in considerare carcasa neagra de metal care va trebui sa fie facuta din kevlar sau ceva asemanator. Ei bine, nu chiar. Dar totusi, trebuie sa ne gandim la cazurile de mini-atac de cord atunci cand scapam telefonul subtire pe beton.

Apple a facut cateva modificari evidente pentru a scapa de milimetrii in plus. Astfel, s-a eliminat panoul de sticla localizat pe spatele iPhone 5 iar sticla va fi mai mult ca sigur lipita de LCD. Incercati acum sa va reparati singuri telefonul, sigur veti avea dureri de cap.

Chiar si la 7,6mm, noul iPhone nu va fi cel mai subtire smartphone. Recordul este detinut de cei 6,65mm ai Oppo Finder Huawei Ascend P1 S.

Pe langa profilul subtire, de la noul iPhone ne putem astepta si la un display de 4 inch, un nou port de reincarcare si, evident, sistemul de operare iOS6. Data de 12 septembrie nu este prea departe, asa ca pregatiti-va de un nou val de nebunie.

Sursa: Dvice
Sursa foto: TechRadar

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.