Totul despre blog – Hanneli

Scris de

Pentru ca tot vorbeam in ultima vreme despre bloguri si bloggeri care au ajuns sa fie impresariati de agentii specializate, iata un alt exemplu de blog de moda al carui autor poate fi contactat numai prin impresar: hanneli.com

Hanneli Mustaparta este o tanara norvegiana de 29 de ani a carei cariera se bazeaza exclusiv pe blog. Prezenta in blogosfera din martie 2009, Hanneli a ajuns o figura cunoscuta la prezentarile marilor designeri. Fost model, ea este in prezent fotograf, stilist si blogger de moda. Colaboreaza deseori cu Vogue sau cu alte reviste, publica aproximativ un material pe zi pe blogul personal si este prezenta la evenimentele din lumea modei.

Pe blog, Hanneli publica in principal fotografii, facute de ea insasi sau in care este protagonista. Nu uita sa mentioneze numele designerilor ale caror creatii apar in fotografii. Un material postat de Hanneli are in medie 100 de comentarii. Pe blog mai sunt mentionate vreo 10 bloguri pe care Hanneli le frecventeaza si recomanda.

Desi traieste intr-o lume plina de culoare, Hanneli a ales un design simplu pentru blog. Fundal alb, text negru, fara meniu, reclame sau liste suplimentare. Este conectat doar la Twitter si are o scurta pagina despre autoare. Cu toate acestea, blogul hanneli.com este unul dintre cele mai vizitate bloguri de moda din lume, iar autoarea lui da interviuri, are agent de presa si impresar ca orice vedeta importanta.

Sursa: Renne
Sursa foto: hanneli.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. http://sunt-bolnava.blogspot.ro/ Va rog sa vizitati pagina si sa dati mai departe

    Vreau să trăiesc !
    sunt-bolnava.blogspot.ro

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.