Nvidia isi dubleaza profiturile prin vanzarea procesoarelor Tegra

Scris de

Nvidia TegraProducatorul de cipuri nVidia si-a dublat profiturile in ultimul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, castigand 119 milioane de dolari. Cresterea se datoreaza vanzarilor foarte bune a procesoarelor din gama Tegra.

Cresterea din acest an sugereaza, de asemenea, ca nVidia a reusit sa isi limiteze cheltuielile. Totodata, in ultima perioada, compania a facut cateva mutari importante, care au contribuit semnificativ la cifra de afaceri a nVidia – integrarea sistemelor tegra in Google Nexus 7 si Microsoft Surface. Placa video Kepler a fost si ea un success, fiind apreciata de public.

Jen-Hsun Huang, presedintele nVidia, a declarat: “Investitiile noastre in tehnologia mobila si in grafica dau roade. Tegra a inregistrat vanzari record, la fel ca si tabletele care o incorporeaza”. “In ceea ce priveste viitorul, suntem optimisti, deoarece investitiile pe care le-am facut ne plaseaza in centrul industriei cu cea mai mare si mai rapida crestere”, a adaugat Huang.

 

Autor: Andreea Badoiu

Sursa: The Inquirer
Sursa foto: Nvidia

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.