Oamenii cumpara tot mai mult de pe telefonul mobil

Scris de

Daca lumea s-a obisnuit deja sa cumpere diverse obiecte de pe internet prin intermediul propriului calculator, faceti loc pentru o noua revolutie: am intrat in era tranzactiilor de pe mobil.

PayPal si-a dublat estimarea de plati mobile pe acest an, pana la 3 miliarde de dolari.
In lumea telefoanelor, PayPal are parte de plati in valoare totala de 10 milioane de dolari pe zi, in urcare puternica fata de 6 milioane de dolari raportate in martie. Compania are 8 milioane de clienti care fac achizitii regulate cu telefoanele lor, in crestere fata de precedentul raport care arata 6 milioane.

Aplicatia oficiala de eBay este printre cele mai populare de pe iPhone.

Pe viitor compania are avea de infruntat sistemul Google Wallet si, eventual, Facebook.

Compania, detinuta de eBay, a atins la 100 de milioane de clienti activi, dupa ce la finele anului trecut avea 94,4 milioane.
Astfel, firma a adaugat cam un milion de conturi active pe luna. PayPal deja reprezinta 39% din veniturile totale ale eBay, si a facut aproape un miliard de dolari venituri pentru compania-mama in primul trimestru din 2011, mai mult cu 23% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Mingea e acum in curtea Amazon

Sursa: TechCrunch
Sursa foto: ImageShack

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (5)

 

 1. tudor says:

  Ce legatura au imaginile cu articolul?

 2. Arata ce iti poti cumpara cu mobilul 😛

  Adica pantofi si limuzina, ambele cu gagica onboard

 3. tudor says:

  Cam exagerata ilustratia.. doar ca sa atrageti publicul.

 4. mihai says:

  “sex sales”
  oldest trick in the book 😛

 5. […] Noua versiune va permite consumatorilor sa plateasca pentru produsele scanate cu telefoane proprii. PayPal avea la finele celui de-al doilea trimestru 100,3 milioane de conturi, in urcare cu 15% fata de anul […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.