Outlook.com a adunat un milion de utilizatori in 6 ore de la lansare

Scris de

Microsoft a dezvaluit ca 1 milion de utilizatori s-au inregistrat pe site-ul Outlook.com. Site-ul este noul serviciu de mesagerie web dezvoltat de Microsoft si se doreste ca acesta sa inlocuiasca un alt sistem de mesagerie al companiei, si anume Hotmail. Afluxul de utilizatori s-a inregistrat la numai sase ore de la lansarea noului serviciu. Compania a facut anuntul oficial aseara,  pe reteaua de socializare Twitter.

Noul site aduce o interfata noua pentru e-mailuri si incearca sa depaseasca Gmail prin simplitate si design aerisit. De asemenea, Outlook.com ofera si noi optiuni pentru clientul de e-mail. Printre acestea se includ integrare Facebook si Twitter. Aceste facilitati permit utilizatorilor sa scrie pe Wall-ul prietenilor de pe Facebook sau sa le citeasca postarile de pe Twitter direct din site-ul Outlook.com. Totodata, in viitorul apropiat se asteapta ca o integrare Skype sa fie disponibila. Toate aceste noi optiuni ar putea indeparta utilizatorii de servicii precum Gmail.

Alte optiuni oferite de noul sistem de mesagerie al Microsoft sunt spatiul de stocare nelimitat, aplicatii web gratuite din pachetul Microsoft Office si aplicatia Microsoft Sweep, care sorteaza automat contactele, mesajele, update-urile de pe retelele sociale si alte informatii importante pentru utilizatori.

 

Autor: Andreea Badoiu

Sursa: The Inquirer
Sursa foto: Geeky Gadgets

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.