Pretul Windows 8 va putea ajunge la 200 de dolari

Scris de

Pagina Windows 8Windows 8, marca Microsoft, va fi lansat publicului pe 26 octombrie iar cine decide sa-l cumpere intre data lansarii si 31 ianuarie 2013, va putea cumpara Windows 8 Pro pentru 40 de dolari. Dar daca te decizi sa astepti si sa-l cumperi dupa 1 februarie? Surpriza: Windows 8 va fi la fel de scump ca intotdeauna.

In teorie, suntem cu totii destul de optimisti cu privire la Windows 8. Are o interfata draguta, creata astfel incat sa fie touch-friendly, are un magazin de aplicatii si va putea fi luat impreuna cu tableta Surface.

Dar, daca nu va decideti sa scapati de Windows XP, Vista sau 7 pana la sfarsitul lunii ianuarie, veti fi nevoiti sa platiti 70 de dolari pentru varianta standard a Windows 8 si 200 de dolari pentru varianta Pro.

Pretul de 200 de dolari al Windows 8 nu li se va parea mult celor care au experienta in achizitiile Windows, insa OS X Mountain Lion de 20 de dolari al Apple ar arata mult mai bine pentru cei care se uita la portofel.

Daca v-ati decis sa profitati de oferta, mai aveti inca trei luni la dispozitie sa va salvati datele, fisierele si ce mai aveti nevoie de pe vechiul windows. Apoi, pentru doar 40 de dolari, veti avea ceea ce dupa 31 ianuarie, altii vor avea pentru 200 de dolari.

Sursa: Dvice
Sursa foto: Windows 8

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.