Producatorii de jocuri sociale, ademeniti de Google+

Scris de

Ahoy! Credeati ca nu exista viata dupa Farmville? Ba bine ca da. S-a descoperit ca in codul-sursa al retelei sociale lansate de Google exista referinte despre “Google+ Games”.

In plus, Google a investit anul trecut 100 de milioane de dolari in Zynga, producatorul celebrelor FarmVille, CityVille, Zynga Poker si Mafia Wars. Jocurile Zynga sunt prezente atat pe Facebook, cat si pe Yahoo! si pe MySpace. Strategic vorbind, lansarea de jocuri pe propria platforma e cel mai bun lucru pe care il poate face Google pentru a concura Facebook, alaturi de integrarea YouTube, Picasa si Gtalk. In aceste zile Zynga pregateste listarea la bursa intr-o oferta publica initiala intre 15 si 20 de miliarde de dolari.

Deja, cativa dezvoltatori de jocuri sociale planuiesc sa lucreze cu gigantul cautarii pentru a integra oferta lor pe platforma sociala Google+, scrie SlashGear.

Acestia vor sa beneficieze cat mai mult din functionalitatea Circles, care aduna prietenii in grupuri mai mici sau mai mari. Primul pe lista este Kevin Chou, director executiv la Kabam, companie recunoscuta pentru jocul Kingdoms of Camelot.
Jonathan Knight, vicepresedinte la Rock You – responsabila pentru Zoo World de pe Facebook, a notat si el ca cei care folosesc jocurile de pe retelele sociale au de regula grupuri de prieteni virtuali cu care se joaca si care nu sunt neaparat prietenii din viata de zi cu zi.
“Este clar ca Google a construit Google+ de la zero cu ideea imbunatatirii comunicarii si cu internetul social in minte”, spune si Arjun Sethi, director executiv la Lolapps – grup care a produs Ravenwood Fair de pe Facebook.

Voi ce ziceti? Tradam FarmVille pentru GoogleVille?

Sursa: Mashable
Sursa foto: hot-appz.blogspot.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.