Profit de 203 milioane de dolari pentru Nikon

Scris de

Smartphone-urile inghit tot mai mult segmentul camerelor compacte, insa asta nu a impiedicat Nikon sa realizeze un profit de 203 milioane de dolari.

Veniturile au scazut, insa, tot cu 200 de milioane de dolari, pana la 3 miliarde de dolari in ultimele trei luni iar japonezii dau vina pe economia slaba si pe performantele slabe ale diviziilor sale de cipuri, cea stiintifica si cea de business, la care se adauga scaderea rapida a pietei pentru pocket-uri.

Compania a rezistat, insa, datorita gamei populare de aparate DSLR si a vanzarilor de obiective foto. Per total, compania estimeaza ca va face un profit de 750 de milioane de dolari, replicand rezultatele de anul trecut.

Sursa: Engadget
Sursa foto: sscssc.tistory.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Sandra says:

    In urma cu 2-3 luni cred ca Nikon a anuntat ca prelungit garantie produselor de la 3 la 5 ani, nu e de mirare ca le merge bine.
    Sa o luam metodica putin, daca stam si calculam pe o perioda de 5 ani, cred ca ajunge cu toti la concluzia isi merita banii!

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.