Invitatie SEE Energy Forum 2012 – Editia a II-a

Scris de

SEE Energy ForumMedien Conferences, in cooperare cu Confederatia Patronala din Industrie, Agricultura, Constructii si Servicii din Romania ( CONPIROM ) si SACE, au onoarea sa va invite la cea de-a doua-a editie a “SEE Energy Forum 2012” – cel mai asteptat eveniment international de energie din Sud-Estul Europei.

“SEE Energy Forum 2012” Editia a II-a va avea loc in perioada 27-28 Noiembrie, Hotel Pullman Bucuresti, si pune accent pe tendintele globale ale pietelor energetice si impactul acestora asupra economiilor, politicilor europene, dar si pe strategiile de finantare a sectorului energetic.

Sunt asteptati sa se alature acestei dezbateri extrem de asteptate peste 150 de participanţi ce reprezintă factori de decizie din cadrul Instituţiilor Europene, Presedintiei Romaniei, Guvernului României, ambasadori, analisti ai pietei, reprezentaţi ai societaţii civile, mediului de afaceri şi academic, jurnalisti romani si straini.

Formatul evenimentului se bazează pe conceptul de generatori de dezbateri, care iniţiaza şi contribuie la un dialog interactiv pe probleme de actualitate şi işi propune să ofere soluţii economice inteligente, adevarate alternative la provocările şi riscurile cu care se confruntă omenirea astăzi.

Intrati pe pagina evenimentului pentru mai multe informatii.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete:

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.