Razboiul preturilor cu iPad aduce navala de cumparatori pentru Kindle

Scris de

Oricine vrea sa cumpere acum un cititor digital Kindle trebuie sa astepte livrarea pana pe 4 septembrie deoarece nu mai exista.

Saptamana trecuta Amazon a introdus o noua versiune de Kindle si tot la pretul de 189 de dolari bucata, cel mai mic pret dintotdeauna pentru retailerul online. In acelasi timp a mai introdus un model de 139 de dolari dara fara conectivitate 3G. Pentru ambele trebuie sa astepti o gramada. “Din cauza cererii clientilor, Kindle este temporar indisponibil. Livrarile vor fi prioritizate” scria pe site la Amazon. Oricine a comandat azi un dispozitiv nu isi va primi gadgetul pana pe 4 septembrie.

Nook de la Barnes & Noble exista si el intr-o versiune de 150 de dolari si tot fara conexiune 3G.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: TG Daily

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] o treaba perfecta cu Kindle si s-a descurcat minunat dupa ce Apple a lansat iPad. In primul rand i-a imbunatatit performantele de cateva ori si i-a redus de pretul, facandu-l mult mai ieftin decat iPad. I-a mentinut identitatea de cititor […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.