Review de clona: Angry Flappy Chick, un joc pentru maniaci

Scris de

angry flappy chickDe cand a aparut Flappy Bird asta a innebunit internetul. Recunosc, l-am instalat din curiozitate, dar nu am devenit dependent.

Iar de cand l-au scos, s-au umplut magazinele virtuale de clone. Tot programatorul plictisit si cu acces la un template de Flappy si-a scos propria varianta. Am incercat si eu cateva din cele peste 1.200 de variante disponibile. Si nu am fost dezamăgit, multe fiind mai amuzante decat originalul, chiar daca nu la fel de bune.

Cum ar fi acesta: Angry Flappy Chick, pentru dispozitive cu sistem de operare iOS si Android. Ce e atractiv la el: sunetele haioase si faptul ca are un gameplay intens, mai ales cand vin ciupercile inalte peste care treci razant si la care te trec toti fiorii. Asta daca reusesti sa treci, ca altfel te trec mai multe ganduri distructive. Daca va distrugeti aparatul nu e din vina mea, eu doar v-am avertizat.

Ziceam de sunete, sincer, nu am vazut clone sa aiba asa varietate de sunete amuzante, desi, in mod clar, nu le-am incercat pe toate. Consider ca e un mare plus, avand in vedere ca si nepoteii se pot amuza cand pornesc acest joc.

Un alt mare plus e faptul ca are clasament si pe Google Play si si pe Apple Game Center, ceea ce multe clone nu il au, si astfel te poti bate la scor cu toti prietenii tai. Mare mi-e satisfactia cand fac un scor mare si postez pe Facebook sa-i intarat pe toti. Apropo se pare ca avem si un record 204 puncte!

Nu stiu zau cand voi ajunge vreodata la performanta asta dar devin tot mai bun sau mai nervos ca pasarea din joc.

Producatorii mai au in magazin o aplicatie numita Dj Trigger, dezvoltata pentru tabletele iPad si destinata pustilor de 15 ani care se visează mare DJ.

Succes atat voua la butonat, cat si dezvoltatorilor la programat! Apropo, v-am spus ca sunt romani?

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. radu says:

    Acum GRATIS si pe iOS !!!

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.