Scrieti-le pe Twitter astronautilor si ei raspund din spatiu

Scris de

hello astronautFara a fi straini de tehnologie, astronautii NASA au parte de antrenamente de luni de zile pentru a fi maestri pe naveta spatiala sau Statia Spatiala Internationala.

NASA a anuntat ieri ca primeste pe Twitter intrebari pana joia viitoare, 11 februarie, la care astronautii vor raspunde din spatiu. Intrebarile pot ajunge la astronautul Mike Massimino pe contul @astro_Mike.

Naveta Endeavour va fi lasanta pe 7 februarie intr-o misiune spatiala de 13 zile.

Astronautii sunt invatati sa foloseasca alte noi tehnologii si sa comunice cu o noua lume: pe Twitter. Agentia Spatiala americana a devenit rapid experta in comunicarea prin retelele sociale. Are deja 6 “tweetup-uri” diferite, permitand oamenilor din lumea intreaga sa urmareasca NASA pe Twitter, sa interactioneze cu astronautii si sa experimenteze anumite lucruri care anterior nu erau deschise publicului, scrie cfnews13.com.

NASA mai are 55 de conturi de Twitter pentru diversele programe pe care le desfasoara iar 17 astronauti diferiti folosesc reteaua sociala ei insisi.

Astronautii au tweetuit despre experientele lor la bordul Statiei Spatiale trimitand mesajele la Centrul de Control al Misiunii, care apoi le-a trimis pe reteaua sociala.

Dar acum este diferit. Statia Spatiala a primit internet wireless. Primul tweet trimis direct din spatiu a avut loc pe 22 ianuarie si a fost scris de astronautul Timothy “T.J.” Creamer.

Sursa: www.cfnews13.com
Sursa foto: www.finesttech.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.