Siri: Nokia Lumia 900 e cel mai bun smartphone dintotdeauna

Scris de

“Gura pacatosului adevar graieste”: intrebata care e cel mai bun smartphone dintotdeauna, Siri, asistenta personala de pe iPhone 4S, a indicat terminalele Nokia Lumia 900.

Desigur, intamplarea a ajuns motiv de bascalie pentru toti fanii Microsoft sau Nokia din lume, care sunt destui, chiar daca credeam ca planeta a evoluat.
Lumia 900 un telefon mai mult decat decent. Si totusi, cum e posibil ca un serviciu al rivalei Apple sa recomande Nokia?
Pai, in primul rand pentru ca Siri foloseste motorul de cautare Wolfram Alpha. Care la randul sau isi preia rezultatele din review-urile utilizatorilor de pe internet. Iar in SUA, satisfactia pentru Lumia 900 se intampla sa fie fie foarte ridicata, ceea ce ne duce la raspunsul dat de Siri.

Oglinda-oglinjoara, cine-i cea mai printesa din tara?

Sursa: The Next Web
Sursa foto: marfisa.org

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] ce saptamana trecuta Apple provoca hohote de ras cand Siri anunta utilizatorii iPhone ca Nokia Lumia 900 e cel mai bun smartphone dintotdeauna, iata […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.