Steve Wozniak are un iPhone 4 alb facut din piese furate

Scris de

Favoritul publicului, co-fondatorul Apple Steve Wozniak, isi da din nou in petec. Dupa ce recent a spus ca Android va deveni ceea ce este Windows pentru calculatoare, Woz tocmai ce a anuntat lumea intreaga ca are un iPhone alb.

Desigur, Apple nu produce niciun iPhone 4 alb, acesta fiind amanat de cateva ori de la productia de serie din cauza unor probleme nespecificate. Astfel ca lumea s-a gandit ca poate l-a obtinut prin conexiunile sale la companie. Doar este co-fondator al gigantului… Dar nu… Woz a facut-o in stil propriu: a cumparat telefonul respectiv de pe internet. Mai precis de la un pusti de 17 ani care vindea semi-legal produsul.
“Am vazut postarea si mi-am comandat rapid propriul set de piese”, a spus el intr-un interviu pentru CNN.

Pustiul care vindea produsul se numeste Fei Lam si este chiar din cartierul Queens, New York, SUA. Telefonul vandut este exact un iPhone 4, nu o clona. Desi pe internet circulau de mult zvonuri despre un iPhone alb, el n-a mai suportat asteptarea, asa ca a comandat componentele respective direct de la Foxconn.

Ei, nu chiar de la Foxconn, ci de la o cunostinta de la firma. Una peste alta, sursa ii dadea piese si el vindea kitul de conversie pe WhiteiPhone4Now.com la preturi intre 135 si 279 dolari. Iar afacerea i-a mers atat de bine incat a reusit sa stranga din august 130.000 de dolari, scria Fast Company in 16 noiembrie. Numai ca un detectiv particular care lucra pentru Apple l-a presat sa-si inchida afacerea dupa ce a devenit un star in presa chineza si cea de peste Ocean.

Dar cel putin a vandut unul marelui Steve Wozniak…

Sursa: CNN
Sursa foto: Gizmodo

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] ani spune ca Android va deveni o platforma dominanta ca si Windows, dupa ce a fost surprins cu un iPhone facut din piese furate la participand la petrecerea Google de lansare a Google Nexus, iata ca acum […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.