Steve Wozniak: Windows Phone e mai intuitiv decat Android

Scris de

“Woz” revine in dulcele stil propriu: dupa ce acum doi ani spune ca Android va deveni o platforma dominanta ca siĀ Windows, dupa ce a fost surprins cu un iPhone facut din piese furate la participand la petrecerea Google de lansare a Google Nexus, iata ca acum “magicianul” revine cu o alta ghidusie.

Co-fondatorul Apple a declarat intr-un interviu ca Windows Phone este mai intuitiv decat Android. “Sunt socat. Fiecare ecran este mult mai frumos decat aceleasi aplicatii de pe Android si iPhone”, a spus el intr-un interviu cu Dan Patterson si Gina Smith – co-autor la autobiografia sa.

Woz a mai spus ca e impresionat de Windows Phone si defineste experienta folosirii acestuia ca interactionand “cu un prieten, nu cu o unealta”. Potrivit lui, navigarea in Android este mult mai greoaie pana la punctul in care spune ca “nici macar nu e loc de concurs” fata de Windows Phone.
El merge pana la a spune ca iOS este “mult mai ciudat” in interactiunile sale decat telefonul Lumia pe care il foloseste. Cu toate acestea, telefonul sau favorit ramane iPhone.

Woz recunoaste, insa, ca deficitul de aplicatii pentru Windows Phone tine in urma platforma.

La momentul actual “magicianul” foloseste un Motorola Droid RAZR, un Nokia Lumia (900) si doua iPhone 4S, desi recunoaste ca are cel putin 10 telefoane celulare pe care le schimba prin rotatie.

Sursa: The Verge
Sursa foto: www.teamphones.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.