Wozniak: Android va fi un fel de Windows, o platforma dominanta

Scris de

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, crede ca in cele din urma Android va deveni in lumea telefoanelor ceea ce Windows este in industria computerelor – sistemul de operare dominant. “iPhone are foarte putine puncte slabe. In termeni de calitate, iPhone conduce. Totusi, telefoanele Android au mai multe functii si ofera mai multa libertate de alegere pentru mai multi oameni”, a declarat “Woz”, intr-un interviu acordat publicatiei olandeze De Telegraaf.

Apoi, Steve s-a legat de Nokia, pe care a numit-o “o marca dintr-o generatie anterioara”. Wozniak a sugerat ca finlandezii ar trebui sa introduca un nou brand, destinat tinerilor.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Woz.org

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] revine in dulcele stil propriu: dupa ce acum doi ani spune ca Android va deveni o platforma dominanta ca si Windows, acum revine cu o alta […]

  2. […] pe calculatoare. Si deja putem spune ca are dreptate: ultimele date adunate de Gartner arata ca Android are deja 52,5% din piata telefoanelor inteligente comparativ cu 25,3% in urma cu un […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.