Tableta Samsung Galaxy Tab 10.1, interzisa in Europa

Scris de

Apple a castigat in justitie blocarea temporara a vanzarilor si reclamei pentru tabletele Samsung Galaxy Tab 10.1 in intreaga Uniune Europeana, cu exceptia Olandei.

Interdictia a fost acceptata de un tribunal german din Dusseldorf. Ordinul a fost emis “fara audierea sau prezentarea dovezilor din partea Samsung”, a anuntat compania sud-coreeana. Aceasta poate face apel la decizie.

Apple acuza ca telefoanele si tabletele Samsung “copiaza” atat tehnologiile cat si designul sau impachetarea produselor sale. In Australia, Samsung a fost de acord sa nu introduca o versiune a tabletei sale Galaxy pana ce procesul derulat acolo nu va fi pe deplin terminat.
Dupa ce Apple a dat in judecata Samsung in aprilie, coreenii au reactionat promt si au pornit propriile procese impotriva Apple in Coreea de Sud, Japonia, Germania si SUA. Galaxy Tab foloseste sistemul de operare Android, realizat de Google, in vreme ce Apple lucreaza pe platforma iOS, dezvoltata de gigantul american.

Samsung furnizeaza pentru Apple memorii, ecrane si produce si procesoarele A4 si A5, prezente pe iPhone si iPad.

Sursa: Bloomberg
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.