Totul despre blog – Cinci modalitati de a evita monotonia unui blog de afaceri

Scris de

Fie ca ai un blog despre sisteme GPS sau despre software de contabilitate, subiectele legate de afaceri au tendinta de a deveni plictisitoare. Pe masura ce trece timpul, gasirea unor subiecte atragatoare devine din ce in ce mai anevoioasa. Shanna Mallon , redactor la blogworld.com, a identificat cinci metode pentru a evita ca blogul tau de afaceri sa devina o investitie proasta:

  • Urmareste competitia – un pic de competitie nu strica niciodata. Daca vei observa ca ceilalti bloggeri din domeniu au mereu subiecte interesante si trafic bogat, vei fi stimulat sa muncesti mai mult pentru a-ti imbunatati propriul blog. Urmarirea competitiei este o buna modalitate de auto-motivare.
  • Cauta inspiratia – daca esti mereu la curent cu noutatile in domeniu si urmaresti constant mersul blogosferei si inspiratia va fi de partea ta. Urmareste bloguri, canale media relevante domeniului tau, retele de socializare si forum-uri. Orice sursa de informatie iti va da idei si concepte noi.
  • Cauta ajutor – Incearca sa atragi si alti co-autori pentru blogul tau. Stilul diferit si ideile proaspete ale acestora se vor reflecta si in trafic. In plus, poti gasi persoane specializate exact in acele domenii care ti-e iti sunt mai putin cunoscute sau atragatoare.
  • Think Outside the Box – incearca si altceva decat recenzii de produs si sfaturi practice. Ia un inteviu unei autoritati din domeniu, scrie despre o carte relevanta sau foloseste elemente grafice pentru a-ti ilustra materialele. Incearca o abordare diferita fata de cea a competitorilor.
  • Fa planuri realiste – un calendar editorial bine intocmit te va ajuta sa-ti intri in ritm si sa nu lasi publicul sa astepte prea mult un articol. In plus, publicand regulat iti vei antrena publicul sa revina si iti vei asigura un trafic constant.
Sursa: blogworld.com
Sursa foto: Renne

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.