Totul despre blog – Tumblr primeste investitii de 85 de milioane de dolari

Scris de

Platforma pentru bloguri Tumblr a primit o investitie de 85 de milioane de dolari, investitie care aduce compania pe lista companiilor de social media care au atras capital inainte de a-si dovedi pe deplin potentialul.

In Tumblr au investit Greylock Partners si Insight Venture Partners, Sir Richard Branson si The Cernin Group. Au participat si Spark Capital, Union Square Ventures si Sequoia Capital. “Motivul acestei infuzii de capital il constituie dinamismul companiei, dinamism regasit si la Facebook, Pandora si LinkedIn“, declara John Lilly, partener la Greylock. Din mai 2010 si pana in mai 2011, Tumblr si-a triplat numarul de utilizatori, ajungand la 11,8 milioane de utilizatori si situandu-se pe locul al treilea in topul retelelor sociale dupa Facebook si Google Blogger. Tumblr a reusit sa devanseze in acest top nume importante ca Twitter si LinkedIn.

Tumblr este o platforma de bloguri care ofera in plus posibilitatea de conectivitate a unei retele sociale. Blogurile pot prelua si redistribui foarte usor continut de pe blogurile asociate.

Sursa: Financial Times
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.