Transfer de bani prin BlackBerry Money

Scris de

Research in Motion (RIM) a lansat serviciul de transfer de bani BlackBerry Money, prin care se pot face tranzactii financiare directe intre utilizatorii BlackBerry Messenger.

Canadienii or avea probleme in SUA sau Vestul Europei, unde oamenii s-au saturat de acelasi design, lipsa telefoanelor noi sau lipsa aplicatiilor, insa in alte parti ale lumii, ca Indonezia, dispozitivele BlackBerry sunt la mare cautare.
Aparent, o solutie neoficiala era deja folosita in tara asiatica, astfel ca noul serviciu practic acopera un gol. RIM pretinde are o cota de piata de 56% in Indonezia, insa un raport IDC arata ca Android este la 52% si urca in continuare. Adaugarea de noi capabilitati duce la diferentierea fata de platformele iMessage de la Apple, Facebook Messenger sau aplicatiile Kik ori WhatsApp.

Desi lansarile initiale in Indonezia nu sunt ceva neobisnuit pentru BlackBerry, nu exista niciun motiv pentru care facilitatea sa nu fie lansata in Occident in cursul anului 2013.

Sursa: TechCrunch
Sursa foto: niagarafallsreview.ca

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.