UBS: consumatorii vor prefera MacBook in locul iPad

Scris de

Pe masura ce criza avanseaza si musca de economiile oamenilor, utilizatorii vor prefera sa cumpere laptopuri MacBook in dauna tabletelor iPad datorita ecranului mai mare si functionalitatii sporite, potrivit unei note transmise de banca elvetiana UBS.

“Pe masura ce persista constrangerile asupra buzunarului consumatorilor, unii nu vor mai putea cumpara simultan iProduse si ar putea opta pentru cel cu functionalitate mai mare”, scrie analistul Maynard Um intr-o nota catre investitori.
UBS isi reafirma estimarea ca Apple va vinde 12 milioane de tablete iPad in acest trimestru, dar si-a ridicat proiectia pentru vanzarile de iPhone, de la 28 la 30 de milioane de bucati.

De asemenea, gratie performantelor mai bune decat se astepta, banca a ridicat estimarile pentru veniturile pe ultimele trei luni ale acestui an, ca si pentru intreg anul fiscal. Astfel, gigantul va realiza pe tot anul venituri de 142,7 miliarde de dolari, fata de proiectia anterioara de 141,4 miliarde de dolari in vreme pentru actualul trimestru estimarea a urcat de la 37,2 miliarde de dolari pana la 38,5 miliarde.

Sursa: PC Magazine
Sursa foto: Apple District

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.