Istoria crizei in titluri de ziar

Scris de

New York, Seventh Avenue, intre 49th Street si 50th Street. Intr-un top al destinatiilor turistice “de criza”, aceasta adresa ar trebui sa fie in varful piramidei.

Aici a fost epicentrul unui cutremur cu magnitudinea catorva trilioane de dolari ce a declansat apoi tsunami-uri care au inconjurat de cateva ori Globul, ravasindu-l. Iar efectele sale inca sunt simtite. Aveti salariul taiat? Taxe mai mari? Scumpiri si inflatie? Scadere a cursului? Rate crescute si o viata mai proasta?

Atunci aceasta este noua Mecca catre care sa incepeti sa va rugati. La doi ani de la colapsul Lehman Brothers, nici urma nu se vede aici in urma gigantului falit. Cladirea a fost preluata de Barclays o data cu achizitionarea operatiunilor nord-americane ale Lehman, in toamna lui 2008.

Cum falimentul Lehman Brothers din 15 septembrie 2008 este cauza principala a acutizarii crizei, ne-am gandit sa va prezentam o istorie a evenimentelor din 2008 prin prisma titlurilor si paginilor de ziare.

Sursa: Wall Street Journal
Sursa foto: Wall Street Journal

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.