Totul despre blog – Blogger la 96 de ani

Scris de

Are 96 de ani. A trait perioada prohibitiei americane si al doilea razboi mondial, are copii şi nepoti, o casnicie de 73 de ani, a votat 18 presedinti ai Statelor Unite si este blogger. Barbara Cooper si sotul sau (decedat in 2010) au intretinut impreuna blogul The OGs  (in traducere, Bunicii originali).

The OGs povesteste in text si imagini despre viata celor doi, calatoriile si aventurile lor si impartaseste sfaturi pentru un cuplu fericit. Anul acesta, Barbara Cooper a lansat impreuna cu nepoatele sale – Kim si Chinta – o culegere de texte despre secretele unei casnicii reusite. “Fall inlove for life: Inspiration from a 73-Year Marriage” se afla in cele mai vandute 100 de carti de pe Amazon.com Textele sale cuprind intelepciune adunata in cateva decenii de convietuire, dar si sfaturi despre viata intima a unui cuplu: “Daca iti doresti sa ramai conectat si fericit intr-o casnicie, te sfatuiesc sa nu fi niciodata prea obosit sau prea ocupat pentru a simti dragostea partenerului tai”, scrie Barbara. “Cand viata ta se va apropia de final vei regreta noptile in care ai gasit scuze in loc sa faci dragoste.”, mai spune ea.

“Fall inlove for life: Inspiration from a 73-Year Marriage” a avut recenzii publicate in reviste si pe site-uri importante, lucru care a propulsat-o pe Barbara Cooper in atentia presei. Dar blogul ei nu mai avea nevoie de prezentari. Are peste 6000 de prieteni in reteaua Facebook, este conectat la Twitter si YouTube, are propria tema muzicala si multi fani care ii scriu si ii cer sfaturi.

Sursa: latimes.com
Sursa foto: http://the-ogs.com/

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.