Totul despre blog – Blogurile reduc stresul tinerelor mame

Scris de

Studii recente realizate de universitatea americana Brigham Young University arata ca proaspetele mamici sunt mai fericite si mai putin stresate daca printre activitatile lor zilnice se numara si blogurile.

Psihiatrul dr. Laura Davies spune ca schimbarea prin care trec tinerele mame poate fi extrem de solicitanta. Acestea se pot simti izolate de societate, de aceea construirea oricarui fel de legatura cu lumea exterioara este binevenita. Fie ca este vorba de grupul de mame din parc, de discutiile telefonice sau de blogging, interactiunea este un antidot pentru izolare, spune Davies.

Cercetarea a fost realizata pe esantion de 157 de tinere mame care utilizeaza blogurile si care au observat o imbunatatire a starii lor psihice datorita acestora. Rezultatele cercetarii au aratat ca si citirea blogurilor poate fi utila. Simplul fapt ca isi acorda cateva ore din zi pentru alte activitati decat cele casnice, imbunatateste starea de spirit a tinerelor mame, admite dr. Davies.

Printre principalele avantaje ale blogurilor se numara mentinerea unei legaturi cu viata profesionala, stimularea activitatilor creative, interactiunea cu alte tinere mamici, obtinerea de informatii legate de maternitate si cresterea copiilor.

Sursa: ktvu.com
Sursa foto: byu.edu

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.