Totul despre blog – interactionez.ro, un blog de citit si ascultat

Scris de

A cincea nominalizare a concursului ‘Blogul cititorilor Renne 2013’ este un blog colectiv. Aparut recent in blogosfera (octombrie 2012), interactionez.ro numara sase autori si isi permite astfel sa abordeze subiecte dintr-o plaja mai larga de domenii. Gasiti aici stiri si informatii utile din lumea tehnologiei, a blogurilor si a mediului online, articole despre fotografie, filme, design, dezvoltare personala, interviuri si tutoriale. Intre autori se numara Alex Bohariuc (foto) – parintele – doi cofondatori, un specialist in web, unul in design si un redactor.

Mandria blogului interactionez.ro este podcasting-ul. Adica puteti asculta anumite materiale, asa cum ati face-o la un post de radio. Inregistrarile publicate pe interactionez.ro sunt interviuri, comentarii, pamflete si chiar documentare. Astfel, pe langa articole scrise si fotografii, o a treia forma de media este prezenta. Este secretul cu care interactionez.ro crede ca va avea succes in mediul online.

Aspectul blogului interactionez.ro aduce foarte mult cu cel al unei reviste online. Are pagini separate pe categorii de subiecte, un banner care anuta ultimele articole publicate, gadget-uri pentru cele mai recente articole si comentarii, pentru etichete si arhiva. Legaturile cu retelele de socializare sunt si ele prezente, dar fara a-i face cunoscuti pe cei care le-au dat deja votul de incredere. interactionez.ro are aproape 400 de fani pe Facebook si este conectat la Twitter, Google+ si LinkedIn.

Pentru ca are mai multi autori, interactionez.ro este actualizat des si reuseste sa tina pasul cu stirile din domeniile sale de interes. Tinteste a fi mai mult o afacere decat un blog, materialele sunt scrise destul de impersonal, bine documentate si fara a lasa loc de neintelegere. Dar echipa din spatele sau este pasionata de asemenea subiecte, asa ca interactionez.ro imbina utilul cu placutul.

2013 va dovedi daca reteta aleasa de interactionez.ro este una de succes. Noutatile sunt mereu binevenite si in blogosfera, iar blogurile colective au resurse puternice pentru a face schimbarile majore. Daca va place interactionez.ro, oferiti un vot de incredere si alegeti-l blogul cititorilor Renne 2013.

Sursa: Renne
Sursa foto: interactionez.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.