Totul despre blog – L’Oreal Paris organizeaza Scoala de Beauty Blogging

Scris de

L’Oreal Paris organizeaza in aceasta vara un concurs dedicat pasionatilor de frumusete si bloguri. Firma isi propune sa gaseasca cinci autori de bloguri care indeplinesc conditiile unui blog reusit, dar se si pricep sa dea sfaturi intr-ale frumusetii. Premiile concursului constau in participarea la worshop-uri pentru imbunatatirea calitatilor de scriitor, marketing manager si designer web, calitati atat de necesare unui blogger. In plus, finalistii vor primi produse cosmetice si o lectie de machiaj de la Alexandru Abagiu.

Scoala de Beauty Blogging a debutat pe 21 mai 2012. Inscrierea se face prin aplicatia de Facebook oferita de organizatori pana pe 31 mai 2012. Desfasurarea propriu-zisa a concursului va fi intre 4 si 30 iunie 2012. Pentru inscriere este necesar sa aveti un blog lansat anterior datei de 1 ianuarie 2012, care sa contina cel putin 15 articole si sa fie dedicat mai mult de jumatate sfaturilor de ingrijire cosmetica si celor de machiaj. Pentru autorii blogurilor colective se accepta o singura persoana inscrisa. De asemenea, o persoana se poate inscrie cu un singur blog. Mai multe detalii despre regulament si modalitatea de inscriere gasiti pe pagina de Facebook L’Oreal Paris.

Juriul acestui concurs este alcatuit de personalitati din lumea blogurilor: Cristina Bazavan (bazavan.ro ) va urmari strategia editoriala, Dana Sota ( danasota.ro ) se va ocupa de consiliere si documentare, iar Liliana Olescu (lilik.ro) va fi responsabila de creative writing si structura articolului.

Sursa: Renne
Sursa foto: L’Oreal Paris

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.