Totul despre blog – Tavi Gevinson, din nou in atentia presei

Scris de

cialis for sale

ef=”https://renne.ro/mass-media/totul-despre-blog-ce-mai-face-tavi-gevinson/234″ target=”_blank”>Tanara bloggerita care a uimit lumea modei implineste luna aceasta 16 ani. Dupa ce a fost intervievata de cele mai prestigioase reviste de moda si invitata la prezetarile marilor designeri, Tavi Gevinson continua sa-si descopere noi valente artistice. In ultimele reclame filmate pentru Wren si Minnetonka, Tavi interpreteaza melodia de fundal, “Beware of Young Girls”.

Regizorii productiei, Maximilla Lukacs si Sarah Sophie Flicker, au declarat ca si-au dorit pentru aceasta reclama o tanara care sa fie mai mult decat un model care prezinta haine. „Sunt atat de entuziasmata de acest nou val de fete inteligente, feminine, puternice si pasionate de moda. Cred ca melodia aleasa pentru acest clip simbolizeaza tocmai acest curent de fete istete.”, a declarat Sarah Sophie Flicker. Pe Tavi o stiau de mult timp, iar performanta ei de la saptamana modei cand a interpretat o melodie de-a lui Neil Young le-a convins ca este alegerea potrivita. In plus, Tavi este considerata o voce a generatiei sale, iar blogul sau este urmarit de sute de mii de fete din lumea intreaga.

Sursa: fashionista.com
Sursa foto: fashionista.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.