Atunci cand doctrina politica devine un chilot

Scris de

Eram in Piata Universitatii din Barcelona atunci cand am vazut un individ care si-a bagat mana in fund aproape pana la cot. Era destul de cald, asa ca am tras concluzia ca pe om trebuie sa-l fi lovit mancarimea. Din cauza traspiratiei care obisnuieste sa apara in primul rand in locurile intime. Scarpinarea acestor locuri afecteaza insa de cele mai multe ori si chilotii pe care ii porti. Facandu-i de culoarea ciocolatei tocmai in zona in care au fost frecati de orificiu. Omul care le are cat de cat cu igena stie acest lucru foarte bine.  Si de aceea, odata ajuns acasa, el isi va arunca chilotii murdari la spalat, luandu-si imediat altii noi dupa ce a facut un dus.  Politica romaneasca a intrat ca de obicei si ea in calduri inaintea alegerilor. Obligandu-i astfel pe politicieni sa se scarpine. Iata de unde si culoarea tot mai cacanie pe care o primeste si asa numita doctrina politica. Indiferent de numele pe care ar purta-o.

Importanta in aceste conditii devine astfel o manevra! Cea prin care poti scapa cat mai repede de un chilot plin de rahat, pentru a putea sari in altul, aparent mai curat. Iata realitatea care il pune pe ganduri in momentul de fata pe utecistul de dreapta MRU. Domnia sa pare sa nu mai gaseasca chiloti spalati. Aceia pe care scrie UTC sunt demodati. Cei pe care scrie PDL sunt purtati cu mandrie in momentul de fata de catre premier, dar sunt plini de rahat. In timp ce acelora pe care scrie PNL nu li se vede bine partea interioara din regiunea dosului uman.

In aceste conditii pozitia premierului poate fi inteleasa cu usurinta. Fiind inca primavara caldurile nu-l sufoca. El isi poate pune chiar si patru chiloti la nevoie, aruncandu-i pe toti cat colo in cazul in care nudismul va deveni moda preferata in vara care vine. In rest nu am vazut doar oameni care se scarpina in fund in Barcelona. Cei mai multi se scarpina in cap. Asta pentru ca nu prea inteleg nimic din ceea ce se intampla si nici din ceea ce li se spune.

Bancile continua sa invarta imobiliarele, trecandu-le dintr-un bilant in altul. Pentru a putea mentine mirajul preturilor, si nu in ultimul rand al propriilor bilanturi, stabile. Asta pana cand piata le va taia intr-o buna zi venele. Deocamdata va trebui sa vedem ce ne va putea oferi data de reactie din 20 aprilie, una care va da in opinia mea din nou peste ochi acelora care viseaza floricele.

Sursa: Renne
Sursa foto: Jackies

Etichete: , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.