Cu capul direct in ghilotina

Scris de

Ropote de aplauze. Bucurie nemarginita pentru performanta domnului Ponta de-asi pune capul sub cutit. Paradoxal, domnia sa ar mai putea fi salvat de catre cel mai mare dusman al sau, presedintele Basescu. In cazul in care acesta s-ar decide sa numeasca alt premier. Acest lucru ar insemna in opinia mea ca Basescu este mult mai prost decat pare.

Eu daca eram PDL-ist si doream binele acestui partid, nu binele meu personal, il lasam pe domnul Ponta sa preia postul de premier de ani de zile. Atunci cand te-ai descis sa-ti tai singur grumazul durerea trebuie sa fie cea mai cumplita. De comentat nu mai comentez nimic, pentru ca pur si simplu nu am ce comenta.

Vreau sa precizez doar ca, in opinia mea, PDL a primit acum o sansa reala de a se debarasa de trecutul sau intunecat. Asta pentru ca o sigla nu face politica ,oamenii o fac. Pentru a-si fructifica sansa PDL va trebui sa scoata in fata oameni care vor vrea sa priveasca spre viitor, lasandu-i pe toti hotii si mincinosii partidului in offside. In cazul in care oamenii “portocalii” vor continua sa vaneze lucruri de moment, precum alegerile din aceasta toamna, partidul lor va putea avea aceeasi soarta ca si PNTCD.

Nu am nici un dubiu in privinta blestemelor pe care populatia le va sparge de data asta in capul noilor veniti. Asta pentru ca in anii care vin nimanui nu-i va fi usor sa faca politica. Cu atat mai putin unui cuplu format din doua paiate. Conducatorii a doua clanuri care au contribuit din greu la demontarea Romaniei, precum si la aducerea ei in situatia in care se afla.

Uite ca astazi cred si eu intr-o interventie Isaresciana facuta degeaba in piata valutara. Euro a fost impins, asa cum ma asteptam, spre tinta finala a acestei miscari, un nivel  la care ar fi trebuit sa se opreasca oricum.

PS. Pana la urma Basescu s-a dovedit a fi destul de destept. L-a numit pe Victor Ponta premier.

Sursa: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.