Noul guvern al Greciei, fata in fata cu noi provocari

Scris de

Samaras - GreciaNoua conducere a Greciei promite sa sustina angajamentele nationale si financiare intr-un timp in care tara se confrunta cu nesiguranta politica si economica. Asteptarea principala de la guvernul condus de conservatorul Antonis Samaras este sa mentina Grecia in zona Euro.

Dimitrios Tsomocos, consilierul lui Samaras, crede ca guvernul coalitiei vrea sa puna la punct reforme structurale ale Greciei pentru a-si restaura competitivitatea economica. Cu toate ca se doreste sa i se acorde Greciei un timp mai indelungat pentru a ajunge sa-si indeplineasca obicetivele, aceasta amanare ar putea duce la efectuarea unor noi imprumuturi, deoarece se preconizeaza ca in acest mod Grecia va acumula noi datorii.

Cu toate ca evolutia economiei grecesti din ultimele luni preconizeaza noi imprumuturi, Tsomocos afirma ca sperantele noului guvern sunt in directii bune: „Sporirea cresterii economice va diminua orice alte nevoi prin generarea unor noi venituri”.

Sursa: CNN Money
Sursa foto: Euronews

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.