Guvernul da 4 milioane de lei pentru salvamari

Scris de

Guvernul Romaniei va aloca pentru salvarea acvatica, salvamari si posturile de prim-ajutor de pe litoral suma de 4 milioane de lei.

Ieri Executivul si-a dat acordul pentru acest proiect, a anuntat Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

Consiliul Judetean Constanta s-a plans Elenei Udrea de lipsa de fonduri pentru desfasurarea in bune conditii a serviciilor salvamarilor si de prim ajutor de pe litoral in anul 2011. Atat bugetul Consiliului Judetean, cat si cel al unitatilor administrativ-teritoriale din judet este limitat in acest an.

In urma propunerii MDRT, Guvernul Romaniei a decis acordarea a 4 milioane de lei din fondul de rezerva pentru functionarea serviciilor publicerespective. Banii de la Guvern sunt destinati serviciilor de pe plajele cu destinatie turistica de pe litoral.

Fondurile vor ajunge la unitatile care administreaza plajele turistice. Banii sunt distribuiti inegal: suma cea mai mare va ajunge in Constanta, urmata de sumele alocate pentru Eforie si Mangalia. Orasul Navodari si comunele Costinesti si Limanu vor primi aceasi suma.

Autor: Flori Vangu

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului
Sursa foto: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.