Job Interview Challenge, o provocare pentru viitor

Scris de

Organizatia Beyond Youth Potential invita tinerii sa participe, timp de doua zile, la primul lor interviu unde vor invata cum sa-si stapaneasca emotiile, punandu-si in evidenta calitatile.

Asadar, tinerii cu varste intre 18 si 26 de ani, cu putine experiente de recrutare si care doresc sa afle tainele propriei promovari sunt invitatie sa participe.

Desfasurarea programului va fi urmatoarea: candidatii vor primi cate o lista cu job-uri fictive si vor trebui sa aleaga unul dintre ele. Daca se afla printre cei 16 selectati, vor primi feedback personalizat, precum si recomandari cu privire la cariera si la modul de prezentare la interviu. Candidatii dornici de dezvoltare vor reusi apoi sa se prezinte intr-un mod convingator angajatorilor, dar si sa identifice punctele tari si cele slabe ale CV-ului.

Programul se desfasoara intre 19 si 20 mai. Inscrierile se fac pana pe 17 mai pe site-ul organizatiei.

Beyond Youth Talent are drept misiune sa devina prima organizatie pentru tinerii care sunt preocupati de dezvoltare personala, atat la nivel national cat si international. Train&Go,VOLUNTising, Developing Youth, Leadership Academy, Train&go marketing online, Youth save the planet, cat si 8 training-uri interne cu 30 de beneficiari, 6 proiecte externe cu 200 de beneficiari, 2 petreceri tematice cu 150 de beneficiari sunt doar cateva dintre proiectele derulate in 2012.

Autor: Irimia Oana Iulia

Sursa: Renne
Sursa foto: Bypteam

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.