Prima ”prostituata” barbat legala din SUA are ”inima unui sfant”

Scris de

MarkusFetelor, faceti cunostinta cu Markus (foto), prima ”prostituata” barbat, cu acte in regula, din Statele Unite. Barbatul este cea mai noua achizitie a stabilimentului Shady Lady Ranch din Tonopah Nevada. Markus este ofenstat de faptul ca oamenii il numesc prostituata. Ar prefera sa fie considerat gigolo. Barbatul spune ca alegerea sa in “cariera” este mai degraba un experiment si ca vrea sa vada cum reactioneaza comunitatea. Sincer? Eu personal nu cred asta… „Nu are legatura cu vanzarea trupului meu. Totul este despre schimbarea normelor sociale”, a declarat prostituata masculina.

Inainte de a imbratisa aceasta cariera, Markus a activat in industria porno, unde este protagonistul unor scene „reci si calculate”, dupa cum chiar el le catalogheaza. Mai mult, barbatul spune ca desi este o prostituata, pardon, gigolo, are sufletul unui sfant: nu ar numi niciodata o femeie tarfa.

Sursa: HuffingtonPost.com
Sursa foto: HuffingtonPost.com

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.