Noua tineri au fost prinsi cu droguri pe litoral

Scris de

Nexium, droguriNoua tineri au fost depistati cu droguri in statiunea Mamaia, conform Politiei de combatere a criminalitatii organizate din judetul Constanta.

Politistii serviciului Antidrog din Constanta, alaturi de politistii Inspectoratului judetean Constanta si de jandarmi, au intocmit actiuni de combatere si prevenire a traficului de droguri in statiunea Mamaia.

In timpul unui festival desfasurat pe litoral, politistii au depistat noua tineri cu varste cuprinse intre 15 si 30 de ani, care detineau droguri pentru consumul propriu. Tinerii aveau la ei noua grame de canabis, 14 tigari cu continut de canabis, confectionate artizanal si un comprimat ecstasy.

Impotriva tinerilor se vor intocmi dosare penale pentru detinere de droguri. Ei risca sa primeasca pedeapsa cu inchisoarea intre sase luni si cinci ani. In prezent, cei noua sunt cercetati in libertate.

Autor: Flori Vangu

Sursa: Ministerul Administratiei si Internelor
Sursa foto: Wikipedia

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.