O noua platforma online: la Farmaciile DONA stii din timp cat platesti

Scris de

Farmaciile DONA Calculeaza RetetaFarmaciile DONA lanseaza platforma online www.calculeazareteta.ro

Pacientii au la indemana un instrument simplu si usor de accesat ce calculeaza nivelul de coplata pentru retetele compensate

Reteaua de Farmacii DONA vine in sprijinul pacientilor prin platforma online www.calculeazareteta.ro, prin care acestia pot afla cu usurinta pretul pe care urmeaza sa il plateasca pentru produsele prescrise de medic.

Cu ajutorul unui formular simplu, pacientii vor avea acces la baza de medicamente eliberate pe reteta din intreaga retea de unitati farmaceutice DONA si, in functie calitatea de asigurat avuta si de apartenenta la Casele locale de Asigurari de Sanatate, pot afla in doar cateva secunde pretul retetei.

“La Farmaciile DONA stii din timp cat platesti. Platforma www.calculeazareteta.ro faciliteaza, intr-un mod transparent, accesul la informatie cu privire la pretul pe care trebuie sa-l plateasca pacientii pentru retetele prescrise. In plus, astfel se economisesc resurse importante de timp si energie. Continuam, prin aceasta platforma, misiunea de a informa si de a ajuta pacientii sa ia cea mai buna decizie pentru ei. In aceeasi directie am mai lansat in aceasta vara o aplicatie de smartphone prin care pacientii pot afla cea mai apropiata unitate farmaceutica unde este disponibil medicamentul de care au nevoie. Aplicatia s-a bucurat de succes pana acum, inregistrand peste 4.000 de descarcari. Rezultatele ne-au incurajat sa continuam sa propunem noi instrumente mobile utile pacientilor nostriā€, a explicat Ana Maria Petculescu, Director de Marketing Farmaciile DONA.

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: Renne.ro

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.