Olivia Steer este invitata speciala la V for Verde, targul mintilor deschise, editia a II-a

Scris de

Olivia Steer, cunoscuta ca adepta a regimului raw-vegan si autoare a volumului “Dulciuri de poveste”, este invitata speciala la V for Verde, targul mintilor deschise, editia a II-a, ce va avea loc pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11:00 si 20:00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (Dionisie Lupu 46).

Îndragita vedeta de televiziune Olivia Steer va interactiona cu vizitatorii targului sambata, 28 septembrie,incepand cu ora 14:00. Olivia vaimpartasi celor interesati care este viziunea ei despre un stil de viata sanatos, ce avantaje are regimul alimentar raw-vegan sau cumii pot convinge pe copii sa renunte la alimentele nesanatoase, si totusi atat de tentante si la indemana.

Si pentru a le da o idee de preparat sanatos, moderatoarea emisiunii “Doamne de poveste” va citi participantilor o poveste “delicioasa” din cartea sa „Dulciuri de poveste”, aparuta la Editura Humanitas, 2013. Volumul contine douasprezece retete raw-vegan dulci si usor de preparat. Doritorii pot primi si autografe.

V for Verde, targul mintilor deschise, reuneste peste 50 de expozanti atent selectionati ce pregatesc pentru comunitatea mintilor deschise delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative. Biletul de intrare este 10 lei.

Prima editie V for Verde a avut locin toamna anului 2012 si a adusimpreuna peste 30 de expozanti si 1.000 de vizitatori.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. alina says:

    indiferent daca este sau nu un regim de viata pe care il agreez, o felicit pentru ambitia, vointa si pasiunea cu care reuseste sa faca ceea ce face

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.