Tot mai multi romani aleg sa se trateze la clinicile din Turcia

Scris de

Reprezentanti Anadolu Medical Center IstanbulCentrul Anadolu din Istanbul a tratat anul trecut 2.000 de romani. Cresterea pana la sfarsitul anului va fi de aproximativ 20%.

Anadolu Medical Center (Istanbul, Turcia), una dintre companiile cu cele mai importante inovatii medicale, centru de referinta european in domeniul oncologiei si serviciilor medicale pentru femei, afirma ca echipa medicala Anadolu a tratat pana in prezent aproape 7.000 de romani. Cele mei frecvente tipuri de cancer tratate aici au fost cancerul cerebral, cancerul la san, cancerele ginecologice, colonorectal si pulmonar.

“Romanii aleg centrul nostru deoarece au acces la tehnologie de ultima generatie, medici cu o vasta experienta internationala, terapii personalizate si o abordare multidisciplinara. Rezultatele medicale sunt foarte bune. Pacientii se simt confortabil si in siguranta in centrul nostru, intrucat Departamentul pentru Pacienti Internationali este dedicat sa ajute pacientii si familiile acestora cu tot ce au nevoie – de la informatii medicale complete la probleme administrative (rezervarea zborului, transport, cazare, planificare financiara) si pana la sprijin psihologic. Simplul fapt ca avem la dispozitie translatori nativi cu care pot comunica este foarte important”, a declarat Asli Akyavas, Directorul Departamentul pentru Pacienti Internationali, Anadolu Medical Center.
„Mai mult, spitalul nostru se afla intr-o zona linistita la malul marii, departe de agitatia orasului, dar accesibil pentru cei care fac naveta. Istanbulul este o destinatie potrivita pentru un city break, la numai o ora distanta cu avionul de Romania, motiv pentru care multi dintre pacientii nostri romani si familiile acestora sunt incantați sa imbine calatoria in scopuri medicale cu componenta turistica”.
Peste 2.000 de romani s-au tratat in aceasta institutie anul trecut. Potrivit analizei rezultatelor preliminare din primele noua luni ale anului, numarul pacientilor romani va creste probabil cu 20% in 2013.
Departamentul pentru Pacienti Internationali primeste lunar din Romania peste 220 de solicitari pentru o a doua opinie medicala, fiind un serviciu aflat in permanenta dezvoltare. Cel mai solicitat este Centrul de oncologie, domeniu in care Anadolu Medical Center a stabilit un parteneriat strategic cu John Hopkins Medicine, lider in tratarea cancerului.
Afilierea cu John Hopkins Medicine este extrem de apreciata de pacientii romani care au acces prin intermediul medicilor turci la a doua opinie din partea unei institutii medicale cu experienta de un secol, recunoscuta la nivel mondial. John Hopkins Medicine a primit recent titlul „Honor Roll” in topul spitalelor din America din partea US News & World Report.

“A doua opinie medicala” – serviciu gratuit, in 48 de ore

Serviciul „a doua opinie medicala” ofera gratuit, in 48 de ore, sfaturi privind evaluarea diagnosticelor actuale. Indiferent de tara de origine, un pacient poate trimite documentele medicale catre Anadolu Medical Center si va primi o a doua opinie medicala si optiuni de tratament, alaturi de o estimare a costurilor.
Nu doar pacientii din Romania au ales Turcia pentru tratamente medicale. In primele sase luni ale acestui an, peste 3.500 de pacienti straini au ales Anadolu Medical Center (Istanbul). Desi cei mai multi pacienti provin din Romania si tarile balcanice, la Anadolu Medical Center se trateaza si pacienti din tari cu servicii medicale foarte dezvoltate, precum SUA sau tarile din Europa. In 2012, centrul a inregistrat 7.000 de pacienti straini (+66% comparativ cu anul precedent), din aproape 30 de tari din diferite regiuni ale lumii.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Medic Center says:

    In calitate de reprezentant in Romania pentru Clinica Anadolu din Istanbul, compania noastra, Medic Center Constanta va poate facilita procedura de obtinere a informatiilor legate de diagnosticare, analiza, tratament si deplasare la clinica.
    Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon 0241.543.920, 0241.543.930 sau e-mail: anadolu.ct@gmail.com

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.