HP lanseaza patru tablete Android si doua modele Windows

Scris de

Gigantul american Hewlett-Packard face un tur de forta in perspectiva vanzarilor de Sarbatori si isi completeaza gama sa de tablete cu inca patru dispozitive Android si alte doua modele cu Windows 8.

Slate 8 Pro. Dupa cum ii spune si numele, aceasta are un ecran de 7,98 inci si un aspect 4:3, ceea ce ne duce imediat cu gandul ca tinta sa este iPad Mini. Vine cu procesor quad-core Nvidia Tegra 4, ecran cu rezolutie de 1.600 x 1.200 de pixeli si o pereche de camere, respectiv 8 megapixeli in spate si 2 megapixeli in fata, pentru apeluri video. Alte specificatii includ un slot microSD, port micro-HDMI si un micro-USB pentru incarcare si conectare la calculator.

Slate 7 HD si Slate 10 HD. Ambele merita incadrate in aceeasi categorie datorita faptului ca impart acelasi design si specificatii. Ambele vin cu ecrane IPS de 1.280 x 800 pixeli, procesor dual-core nespecificat, difuzoare Beats Audio, baterie care tine noua ore si, optional, conectivitate 4G. Slate 7 HD nu vine sa inlocuiasca modelul mai slab, Slate 7, dupa cum nici Slate 10 HD nu atenteaza la SlateBook X2, modelul cu dock.

Slate 7 Extreme. Da, este un nou model de 7 inci, doar ca spre deosebire de Slate 7 si Slate 7 HD, aceasta vine cu procesor Tegra 4. Marele plus de aici este, insa, adaugarea unui stylus. Pe de alta parte, nu exista digitizer, iar ecranul are doar o rezolutie de 1.280 x 800.

Pavilion 11 x2. Aceasta vine sa inlocuiasca hibridul Envy X2 de anul trecut, numai ca aceasta nu vine cu procesor Intel Atom, ci cu noile procesoare Intel Bay Trail. De asemenea, sistemul suporta pana la 4 GB de memorie RAM fata de 2 GB la modelul anterior si pana la 128 GB de stocare flash, versus 64. Totusi, unele specificatii raman la fel: ecranul e tot de 11,6 inci si tot IPS si tot cu rezolutie 1.366 x 768. De asemenea, exista un dock cu tastatura cu o baterie secundara inclusa. Vine din 17 noiembrie, iar pretul de pornire este de 599 de dolari, cu dock inclus.

Omni 10. Gama Omni coboara si la nivelul de tableta, dupa ce anterior era disponibila pe desktopurile all-in-one. E una dintre primele tablete cu procesor Bay Trail, insa are un display cu rezolutie 1.920 x 1.080. Va sosi cu Windows 8.1, 64 GB pentru stocare si 2 GB de RAM. In plus, exista un slot microSD slot, un port micro-HDMI si doua micro-USBs. Nu se cunoaste pretul si nici durata de viata a bateriei.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (4)

 

  1. […] Trail. Dispozitivele care folosesc Bay Trail au inceput sa fie deja anuntate de catre giganti ca Hewlett-Packard sau […]

  2. […] ca gigantul se reorienteaza catre Google: dupa o tura de tablete lansate cu Android, HP a lansat si chromebook-uri lucrand indeaproape cu gigantul serviciilor online. Sursa: Market […]

  3. […] si „multi-OS“, lucru care s-a vazut in colaborarea mult mai stransa avuta cu Google pentru lansarea de tablete Android si dispozitive cu Chrome OS. Divizia este condusa de Dion Weisler, dupa ce Whitman l-a inlocuit […]

  4. […] esecul inregistrat cu Palm si sistemul de operare webOS, HP a inceput recent sa lanseze tablete cu Android si Windows. Whitman a disponibilizat pana acum circa 50.000 de oameni in incercarea de a restructura […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.