Zentiva Romania a ales finalistii programului de recrutare Zentiva Express

Scris de

Zentiva Express12 tineri vor primi bursa de studiu si vor avea oportunitatea sa primeasca o oferta de angajare la finalizarea studiilor liceale

Zentiva Romania, cel mai mare producator local de medicamente, a desemnat cei 12 tineri finalisti ai programului de recrutare Zentiva Express, editia a II-a. Acestia vor beneficia de o bursa de studiu pe durata anului scolar 2013-2014, cu oportunitatea ca odata cu obtinerea diplomei de Bacalaureat sa primeasca o oferta de angajare in cadrul companiei.

Programul este realizat in parteneriat cu Scoala de Valori si se adreseaza elevilor din liceele cu profil tehnic interesati de o cariera in domeniul productiei farmaceutice. Prima editie a fost desemnata „Cel mai bun program de selectie si recrutare in 2012”, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta HR Club.

In programul Zentiva Express s-au inscris initial 250 de elevi de clasa a XI-a din colegii tehnice din tara, numar dublu fata de prima editie. Dintre acestia, au fost selectati 50 de elevi care au participat la un atelier de educatie nonformala, intre 1 si 5 iulie. La sfarsitul atelierului au fost selectati 30 de elevi ce au intrat in etapa urmatoare, respectiv cinci zile de practica in unitatea de productie Zentiva Romania, in perioada 2-6 septembrie.

„Zentiva Express este un proiect care a schimbat vizibil tinerii participanti. Au mai multa incredere in ei, stiu ce inseamna importanta unui loc de munca, responsabilitatea lucrului bine facut si lucrul in echipa. Sunt tineri implicati, curiosi si competitivi, care au reusit sa impresioneze prin indemanare si determinare. La aflarea rezultatelor, majoritatea participantilor la program si-au exprimat dorinta de a aplica pentru un loc de munca la Zentiva, dupa terminarea studiilor”, a declarat Larisa Serban, Manager de Proiect Scoala de Valori.
“Dupa terminarea liceului, imi doresc sa ma intorc in Zentiva, de aceasta data ca angajat”, confirma Camelia Leahu, unul dintre participanti.

”Programul Zentiva Express este un program unic pentru ca se adreseaza tinerilor de liceu si pentru ca aduce intaia oara, dupa multi ani, compania noastra aproape de tinerii absolventi. Am ales sa contribuim la educatia acestor tineri si sa dezvoltam un program adaptat nevoilor noastre. Pentru ca profilul de operator productie farmaceutica este unul de nisa, ne-am dorit sa cream o punte intre generatii si sa implicam seniorii ca mentori.” a declarat Catalina Marinescu, HR Business Partner, Operatiuni Industriale Zentiva.

“Suntem constienti ca educatia este esentiala in formarea profesionala si personala a tinerilor. Am ales sa ne implicam ca parteneri alaturi de organizatii si institutii care demonstreaza ca le pasa de viitorul tinerilor romani si am dezvoltat impreuna proiecte educationale in care dam sanse elevilor de liceu sa acumuleze cunostinte tehnice, dar si sa se descopere si dezvolte ca oameni – cu valori personale aliniate la cele ale unei companii care isi manifesta respectul pentru viata, pentru sanatate, cu responsabilitate si daruire. Ne consideram o scoala practica, unde se formeaza oameni care apreciaza munca, un loc unde se investeste in oameni, stimuland inovatia si performanta.” a declarat Angela Posdarascu, Manager Resurse Umane, Operatiuni Industriale Zentiva.

 

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: Renne.ro

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.